The Lost Flight, The Zodiac Letter & The asylum revealed

Een escape room is een mysterieuze binnenactiviteit in Limburg. Speel onze drie Escape Rooms die geschikt zijn voor 2 tot 6 personen. Duik in een van de drie waargebeurde verhalen en los het mysterie op. Aan de onderzijde van de pagina tref je onze uitdagende Escape Room voor twee personen aan. 

Escape room 2-6 personen

The Lost Flight is based on the story of the first female explorer Amelia Earhart, who caused a furor in the 1930s as the first female pilot to fly solo across the Atlantic Ocean.

De Zodiac Killer is de codenaam van een vermoedelijk jarenlang actieve seriemoordenaar uit de jaren ’70. Vermoedelijk, want tot op de dag van vandaag is de identiteit van de Zodiac Killer nog steeds onbekend..

Nellie Bly is het pseudoniem van de Amerikaanse journaliste Elizabeth Jane Cochrane. Als schrijfster nam Bly het op voor vrouwelijke arbeiders, maar werd onder druk verdrongen naar de ‘vrouwenpagina’s’.


Escape room 2 personen

Op zoek naar een escape room voor 2 personen? Ontdek onze uitdagende escape room Master Mind. Duik in het bezette Valkenburg tijdens de Tweede Wereldoorlog, waar je in de huid kruipt van een moedige verzetsstrijder. Je bent opgepakt en beland in het intrigerende entree loket. Jullie laatste kans om te ontsnappen en te overleven ligt voor het grijpen. Kunnen jullie slimmer zijn dan de officier en ontsnappen voordat hij jullie ontdekt? Deze escape room staat bekend als een ware uitdaging, maar alleen een echte ”Master Mind” kan zichzelf bevrijden uit deze meeslepende situatie. Durven jullie de uitdaging aan?

Mastermind is een van de escape rooms van Mystery House en uitermate geschikt als binnenactiviteit in limburg