Ben je op zoek naar een opwindende en uitdagende groepsactiviteiten in Limburg? Bij Mystery House, gevestigd in het pittoreske Valkenburg, bieden we een unieke ervaring voor groepen van alle soorten en maten. Of je nu een gezinsuitje, een bedrijfsuitje, een teambuilding-evenement of een ander soort groepsactiviteit plant, bij ons ben je aan het juiste adres.

Impressie binnen escape room

Voor wie?

Onze groepsactiviteiten zijn geschikt voor allerlei soorten gezelschappen. Denk aan Families, zo kun je een leuke familiedag plannen en elkaar uitdagen om te kijken wie als snelste buiten is. Maar denk bijvoorbeeld ook aan Bedrijfsuitjes of Teamuitjes!

We hebben 2 verschillende mogelijkheden om als groep de uitdaging aan te gaan: Escape rooms én Outdoor Escape rooms, oftewel Citygames!


Escape rooms

Onze escape rooms zijn speciaal ontworpen om een sfeer van avontuur en teamwerk te creëren. Met als kernwaarden innovatie, uitdaging en plezier, zorgen wij ervoor dat je groep een geweldige tijd zal hebben. Bij Mystery House begrijpen we het belang van gedenkwaardige en betekenisvolle groepsactiviteiten. 

Master Mind Escape Room 2 Personen
Groepsactiviteiten Limburg; Vriendengroep in actie bij outdoor escape room Mystery City Walk met Mystery House Valkenburg


Outdoor escape room

Mocht het weer meezitten en hebben jullie een iets grotere groep dan 6 of 7, dan hebben we dé ideale citywalk door Valkenburg voor jullie! Geïnspireerd op een escape room, spelen jullie een spel vol spanning, uitdaging en adrenaline. We garanderen jullie dat dit een groepsactiviteit is waar nog lang over wordt nagepraat.


Waarom voor een Escape Room kiezen als groepsactiviteit in limburg?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het aankomt op groepsactiviteiten in Zuid Limburg staat zelfs in dé top 10 escape rooms met Mystery House. Er zijn 3 redenen waarom het een ideale keuze is!

Diversiteit: We bieden verschillende thematische escape rooms, elk met hun eigen verhaal en uitdagingen. Kies degene die het beste bij de interesses van je groep past.

Uitdagend: Onze puzzels en raadsels zijn zorgvuldig ontworpen om zowel beginners als ervaren spelers uit te dagen. Iedereen kan bijdragen aan het oplossen van de mysteries!

Samenwerking: Onze escape rooms bevorderen teamwork en samenwerking. Jullie zullen moeten communiceren, strategieën bedenken en elkaars sterke punten benutten om te ontsnappen binnen de tijdslimiet.

De klok waar jij tegen racet om te zorgen dat je op tijd buiten bent

GET IN TOUCH

Bereid je voor op een avontuur dat je groep nooit zal vergeten. Reserveer vandaag nog bij Mystery House en beleef een spannende en uitdagende groepsactiviteiten, Limburg. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid.

en_US