Escape rooms zijn razend populair geworden voor vriendengroepen, families en zelfs voor teamuitjes en bedrijfsuitjes. Meestal is een escape room ingericht voor groepen van 6 personen. Maar Mystery House maakt iets heel bijzonders mogelijk voor jullie… Namelijk een escape room voor 2 personen!

Impressie binnen escape room


DUo Escape room

Wat als je maar met z’n tweeën bent en toch de avontuurlijke ervaring die een escape room met zich meebrengt wil beleven? Gelukkig heeft Mystery House Valkenburg een escape room ontworpen voor 2 personen. Deze escaperoom voor 2 personen, Master Mind, is de perfecte uitdaging voor jullie twee om de onvoorwaardelijke band tussen jullie te testen!


Master Mind

Master Mind is een escape room voor 2 personen gebaseerd op het bezette Valkenburg tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als verzetsstrijder ben je opgepakt en word je vastgezet in het entree loket. Lukt het jullie om de laatste kans te pakken en te blijven overleven, voordat de officier jullie betrapt? Deze escape room kan als heel lastig ervaren worden, alleen een waar ‘’Master Mind’’ weet zich te bevrijden uit deze meeslepende escape room.

Master Mind Escape Room 2 Personen
De klok waar jij tegen racet om te zorgen dat je op tijd buiten bent


Uitdagend

De escape room voor 2 personen bevat veel mysterieuze puzzels en jullie hebben evenveel tijd als normaal. Alleen nu zijn jullie ‘maar’ 2 man sterk, waardoor de uitdaging nog groter is. Het is dan ook belangrijk om te weten wat jullie sterktes en zwaktes zijn. Bundelen jullie elkaars krachten samen of worden de taken opgesplitst naar de roemruchte ontsnapping? Het draait immers om focus en plezier! Om de uitdaging zo ultiem mogelijk te maken kunnen jullie tijdens deze escape room geen externe hulp of hints aanvragen. Jullie staan er dus echt met z’n tweetjes voor. Durven jullie de strijd aan tegen de klok in de meest mysterieuze en uitdagende escape room?

GET IN TOUCH

Zijn jullie klaar om alle mysteries op te lossen en te ontsnappen uit de meest enerverende escape room voor 2 personen in Limburg? Boek dan nu jouw tickets via onderstaande link!

en_US