In het zuiden van Limburg vind je Mystery House. Dé bestemming voor avontuur-zoekers die op zoek zijn naar een mysterieuze binnenactiviteit in Limburg! Gelegen in het hart van Valkenburg, bieden wij een reeks meeslepende escape rooms die je fantasie zullen prikkelen en je op het puntje van je stoel zullen houden!

Ontdek onze escape rooms

Een escape room is natuurlijk ultiem geschikt als binnenactiviteit in Limburg. Ontdek hieronder onze escape rooms!

The Lost Flight. Een escape room en perfect als binnenactiviteit in Limburg

The Lost Flight

Stap in de schoenen van Amelia Earhart en navigeer door The Lost Flight. Een escape room die de onvergetelijke reis van de eerste vrouwelijke pilote naar de langste vlucht ter wereld weerspiegelt. Krijg jij het mysterie van haar verdwijning opgelost? Ontdek het in deze intrigerende ervaring!

The Zodiac Letter. Een escape room en uitermate geschikt al binnenactiviteit in Limburg

The Zodiac Letter

Bij het openen van een envelop valt een stukje met bloedvlekken doordrenkt t-shirt op de grond. De hoofdredacteur begint met trillende handen voor te lezen: ‘’This is the Zodiac speaking…’’. De Zodiac killer is een mysterieuze seriemoordenaar uit de jaren ‘70 en blijft tot op heden onbekend. Hij stuurde gruwelijke brieven met onopgeloste cryptogrammen naar de Californische pers. Durf jij The Zodiac Letter te openen?

Asylum revealed is een escape room en uitermate geschikt als binnenactiviteit in Limburg

Asylum Revealed

In dit undercover-avontuur ontsnapte Nellie Bly uit een krankzinnigengesticht. Ze schreef in haar wereldberoemde ‘Ten days in a mad-house’ over de wreedheden en verwaarlozingen die ze in het psychiatrische ziekenhuis had gezien. Kunnen jullie haar moed evenaren en ontspannen uit dit duistere oord? 

Mastermind is een van de escape rooms van Mystery House en uitermate geschikt als binnenactiviteit in limburg

Master Mind

Stap in Master Mind, een escape room met een 2e wereldoorlog thema in het bezette Valkenburg. Als verzetsstrijder ben je gevangen in een door nazi’s bezette bioscooploge. Kun je ontsnappen voordat de officier terugkeert? Let op: dit is een binnenactiviteit in Limburg voor 2 spelers! Overleven is niet gegarandeerd en ontsnappen is een ware heldendaad!

Plan nu jouw bezoek aan deze mysterieuze binnenactiviteit in Limburg!

Klaar om een onvergetelijke ervaring te beleven? Reserveer nu jouw avontuur bij Mystery House en duik in een wereld vol mysteries en opwinding! Of je nu een verjaardag viert, een teambuilding organiseert of gewoon een leuk uitje plant. Onze escape rooms beloven een boeiende en uitdagende tijd voor iedereen!

Wacht niet langer en ontdek de spanning van onze escape rooms in Valkenburg. Boek vandaag nog deze binnenactiviteit in Limburg en begin aan een avontuur dat je niet snel zal vergeten! 

Let op: Voor een optimale ervaring raden we aan om van tevoren te reserveren, gezien de populariteit van onze kamers!

Impressie binnen escape room

Neem contact op

Heb je vragen of speciale verzoeken? Neem dan contact op via +31 437 37 01 89 of info@mysteryhouse.nl! Laat ons jouw indoor activiteit in Limburg onvergetelijk maken. Kom en ontrafel de mysteries bij Mystery House! 

Impressie binnen escape room

Opzoek naar een outdoor escape room?

Ben je op zoek naar een unieke buiten activiteit in Zuid-Limburg? Ook dan helpen we je natuurlijk graag! Maak via de knop hieronder kennis met onze unieke outdoor escape room! Deze activiteit is uitermate geschikt voor teamuitjes en groepsactiviteiten!