mysteryhouse

Veelgestelde vragen

Is een escape room gevaarlijk of eng?

Nee, het is niet eng of gevaarlijk. Er zitten wel spanningselementen en verrassingen in maar niets om bang voor te zijn. De Escaperooms zijn wel in een spannende verhaallijn gebracht, vandaar de minimum leeftijd. De deelname is ten alle tijden op eigen risico.

Hebben jullie airco?

Ja, al onze Escape Rooms zijn voorzien van airconditioning. Zo is Mystery House zelfs tijdens de warmste dagen een plekje om rillingen van de krijgen!

Voor wie is de escape room geschikt?

Voor iedereen die van uitdaging houd… toeristen, familie, vrienden, collega’s, studenten, vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje, teambuilding!!! Iedere escape room heeft bij ons een ander leeftijds advies. Het staat achter de escaperoom zelf vermeld.

Is de escape room ook geschikt voor kinderen?

We hebben keuze voor kinderen vanaf 12 jaar. Deze zijn van harte welkom onder begeleiding van volwassenen. De escape room is niet geschikt voor kinderfeestjes.

Ik hou niet zo van spelletjes, is het dan wel iets voor mij?

Dit is een uitdaging, dus meer dan dat een ‘spelletje’ is. Team spirit, lol en beleving is een betere omschrijving. We challenge your mind!!!

Wat als de groep groter is dan 6 personen?

Dan zullen jullie twee escaperooms moeten reserveren. Zowel voor jullie veiligheid als voor het spelplezier is 6 personen de limiet.

Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

15 minuten van te voren dient u aanwezig te zijn, zodat we uitleg kunnen geven en eventuele vragen kunnen beantwoorden. Na jullie is er weer een groep. te laat gaat van de speeltijd af. Egidius is heeeeeel streng qua tijd en planning.

Waar kunnen we parkeren?

In het centrum van Valkenburg (Walramplein en Berkelplein) geldt een maximale parkeertijd van 2 uur. Om optimaal te kunnen genieten van Mystery House en de rest van Valkenburg raden we dan ook de langparkeerplaatsen aan. Bekijk de plattegrond onderaan onze contactpagina. 

Kan ik bij jullie pinnen?

Ja, u kan uw drankjes pinnen en ook contant betalen. Uw boeking wordt al via iDEAL betaald.

Kan ik naar het toilet tijdens het spel?

We raden iedereen aan om van te voren gebruik te maken van het toilet. eenmaal met het spel bezig is puzzelen de enige uitweg.

Mag ik bijvoorbeeld een beetje aangeschoten zijn?

Als je onder invloed bent van alcohol of andere drugs zullen we je helaas moeten weigeren en vindt er ook geen restitutie plaats. Je moet messcherp en helder van geest zijn om ook maar een kans te maken dit spel goed uit te spelen. Dussss… neen, ook niet aangeschoten.

Is de escape room ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

Helaas is op onze locatie geen mogelijkheid om met een rolstoel toegang tot het pand te krijgen. Noch hebben we de mogelijkheid voor een gehandicaptentoilet.

Zijn er regels?

Buiten het normaal wenselijk sociaal gedrag en respect voor uw college en de buren, zijn er geen regels bij dit spel. Wij zullen vanuit de controle room u volgen en daar waar nodig, u hints geven om het spel met succes te volbrengen.