Veelgestelde vragen

Nee, het is niet eng of gevaarlijk. Er zitten wel spanningselementen en verrassingen in maar niets om bang voor te zijn. De Escaperooms zijn wel in een spannende verhaallijn gebracht, vandaar de minimum leeftijd. De deelname is ten alle tijden op eigen risico.

Ja, al onze Escape Rooms zijn voorzien van airconditioning. Zo is Mystery House zelfs tijdens de warmste dagen een plekje om rillingen van de krijgen!

Voor iedereen die van uitdaging houd… toeristen, familie, vrienden, collega’s, studenten, vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje, teambuilding!!! Iedere escape room heeft bij ons een ander leeftijds advies. Het staat achter de escaperoom zelf vermeld.

We hebben keuze voor kinderen vanaf 12 jaar. Deze zijn van harte welkom onder begeleiding van volwassenen. De escape room is niet geschikt voor kinderfeestjes.

Dit is een uitdaging, dus meer dan dat een ‘spelletje’ is. Team spirit, lol en beleving is een betere omschrijving. We challenge your mind!!!

Dan zullen jullie twee escaperooms moeten reserveren. Zowel voor jullie veiligheid als voor het spelplezier is 6 personen de limiet.

15 minuten van te voren dient u aanwezig te zijn, zodat we uitleg kunnen geven en eventuele vragen kunnen beantwoorden. Na jullie is er weer een groep. te laat gaat van de speeltijd af. Egidius is heeeeeel streng qua tijd en planning.

Bekijk de parkeerplaatsen via de pagina parkeren in valkenburg.

Ja, u kan uw drankjes pinnen en ook contant betalen. Uw boeking wordt al via iDEAL betaald.

We raden iedereen aan om van te voren gebruik te maken van het toilet. eenmaal met het spel bezig is puzzelen de enige uitweg.

Als je onder invloed bent van alcohol of andere drugs zullen we je helaas moeten weigeren en vindt er ook geen restitutie plaats. Je moet messcherp en helder van geest zijn om ook maar een kans te maken dit spel goed uit te spelen. Dussss… neen, ook niet aangeschoten.

Helaas is op onze locatie geen mogelijkheid om met een rolstoel toegang tot het pand te krijgen. Noch hebben we de mogelijkheid voor een gehandicaptentoilet.

Buiten het normaal wenselijk sociaal gedrag en respect voor uw college en de buren, zijn er geen regels bij dit spel. Wij zullen vanuit de controle room u volgen en daar waar nodig, u hints geven om het spel met succes te volbrengen.