Mystery City Walks

Wil jij de stad op een unieke manier ontdekken vol met opdrachten, puzzels, vragen en weetjes? Dan ben je aan het juiste adres voor een origineel stadsspel! Een van onze mysterieuze gidsen neemt jullie mee op een amusante stadswandeling door de straten van Valkenburg.  Ontdek snel onze Mystery City Walk op deze pagina en plan het volgende uitje met je vrienden of familie!

Groepsactiviteiten Limburg; Vriendengroep in actie bij outdoor escape room Mystery City Walk met Mystery House Valkenburg

Unravel the secrets of Valkenburg

Ontdek de verscholen mythen en saga van het mooie Valkenburg. Een van onze mysterieuze gidsen neemt jullie mee op een amusante stadswandeling door de straten van Valkenburg. Dankzij het spelelement dat in de stadswandeling verweven is, komt er onderling ook nog aardig wat list en bedrog om de hoek kijken. Een boeiend en vermakelijk stadsspel waar jullie nog lang over door zullen praten! Kortom, een geweldige manier om de stad en je vrienden en collega’s beter te leren kennen via deze unieke stadswandeling in Valkenburg.

Voor meer informatie over onze Mystery City Walk en reserveringen kunt u contact opnemen met info@mysteryhouse.nl of +31 (0) 43 737 01 89 (dagelijks bereikbaar tussen 10.00-14.00 uur)

Minimaal een week van te voren reserveren, beschikbaarheid is afhankelijk van onze acteurs.

Mystery City Game vol avontuur

max. 18 personen

90 minuten

Minimaal een week van
te voren reserveren

Nederlands, Engels
& Duits

€ 175,00 t/m 10 pers.*

*max. 18 personen, € 15,00 extra p.p.

Mystery City Walk Kids

Prijzen en beschikbaarheid zijn aan te vragen voor de stadswandeling, Valkenburg via onze mail info@mysteryhouse.nl.