Master Mind | Escape Room 2 personen

“September 1943. Mijn hart bonkt in mijn keel. Mijn handen zijn geboeid en ik zie geen steek. Gelukkig is hij eindelijk weg. De propagandafilms van vanmiddag zijn vast net begonnen. Het is nu of nooit. Ik MOET hier uit zien te komen…”

* Escape rooms buiten de reguliere tijden zijn aan te vragen via onze mail info@mysteryhouse.nl (minimaal 2 kamers)

Master Mind Escape Room 2 Personen

Roemruchte propagandafilmpjes

The guard sneaked away for a moment to watch a propaganda movie. You are a resistance hero, but captured. Only a Master Mind will escape!

In de ‘Master Mind’ escape room voor 2 personen waan je je in het bezette Valkenburg tijdens de Tweede Wereldoorlog. De bioscoop is een bolwerk van Nazi’s. Als verzetsstrijder ben je opgepakt en wordt je vastgezet in het entree loket. Voorafgaand aan een film draaien de Nazi’s 45 minuten lang hun roemruchte propagandafilmpjes. Ze worden braaf bekeken, al dan niet vrijwillig. Elke bezoeker wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de officier, die na de propaganda terugkeert op zijn post in het entree loket.

Lukt het jou om met die ene kans je leven te redden, voordat hij je betrapt?

Let op: in deze kamer sta je er helemaal alleen of met z’n tweeën voor! Dit is namelijk een escape room voor 2 personen (max.). De Master Mind werkt anders dan de gebruikelijke escape rooms. Hier mag je er van uitgaan dat je het NIET haalt… Het is helaas voor weinig helden weggelegd om te overleven. De Nazi laat je niet zomaar ontsnappen.

Ontsnappen is dus ECHT een heldendaad! 

Escape Room 2 personen (1-2)

45 minuten Brain-Challenge

Leeftijd vanaf 18 jaar

Airconditioning aanwezig

Nederlands, Engels

Vanaf €60,00 per kamer

Video afspelen

REserveer deze escape room voor 2 personen

Lukt het jou om met die ene kans je leven te redden,
voordat hij je betrapt?

Reserveren

nl_NL