Escape Room Thuis: Print & Play Escape Stories

De beleving van een Escape Room thuis beleven? Iedere Escape Story bestaat uit 9 challenges. Ben jij de persoon die alles goed heeft en alle antwoorden weet te ontcijferen?

Voorbeeld van een atribuut in de escape room

Onze Print & Play Escape Stories voor thuis

Met onze Print & Play Escape Stories beleef je de ervaring van een Escape Room thuis. Binnen ‘Mystery 13th’, staat het geheime genootschap ‘The 13th’ centraal. Door de challenges op te lossen kom je erachter ‘wie zij zijn’, ‘wat hun doel is’ en ‘hoe zij kunnen worden tegengehouden’. 

De storyline is gebaseerd op de werkelijkheid: samenzweringen rondom COVID-19 met theorieën, deels bestaand en deels fictie, die reiken van de oude Egyptenaren tot de rijke geschiedenis van Valkenburg.

Moeilijkheid

De wereld laat zich niet zomaar doorgronden. Er is een leger van spelers actief. Maar welke spelers? Wie zijn zij en wat is hun doel? Noemen zij zich the 13th? Waarom juist vandaag? Ben ik nog niet te laat? Kan ik het wel alleen?

Allemaal vragen, lief dagboek van me, die ik niet zomaar aan een wildvreemde wil overlaten.

Moeilijkheid

We weten inmiddels dat ‘the 13th’ een geheim genootschap is. Zij proberen op slinkse wijze het heersende gezag te ondermijnen. Hun doel is duidelijk: verstoring van de wereldorde, eigen belang eerst, een alles overheersende clan vormen. 

Hoe dit tegen te gaan, dat is mijn queeste!

Moeilijkheid

Wat houdt het Amerikaanse ‘13th Amendment’ precies in en heeft dit iets met het geheime genootschap te maken?

Via mijn informatiebronnen weet ik dat er meer medestrijders zijn. ‘The 13th’ begint slordig te worden. Ze beginnen steken te laten vallen. Het is nu tijd om te handelen. 

nl_NL