Outdoor Mystery

Mystery House Valkenburg is de perfecte plek voor een geslaagd groepsuitje of een teambuilding activiteit. Met een spel vol spanning, uitdaging en adrenaline is het gegarandeerd een activiteit waar jullie nog lang over na zullen praten.

impressie van mystery house. Dit is een escape room

Teambuilding

Waarom een escape room uitermate geschikt is voor een teambuilding? Omdat jullie als team geheel op elkaar aangewezen zullen zijn. Met 2 t/m 6 personen worden jullie opgesloten in een kamer. Samen hebben jullie maar één doel: binnen een uur ontsnappen. Dit zal jullie alleen lukken door goed samen te werken, voortdurend te blijven communiceren en elkaars kennis optimaal te benutten. In de kamer vinden jullie puzzels, raadsels en onverwachte aanwijzingen die leiden naar jullie ontsnapping. Escape room is een zenuwslopend spel vol spanning en plezier, waarbij samenwerken de ‘sleutel’ tot succes is! In een kort tijdsbestek worden de natuurlijke rollen binnen de groep duidelijk en komen ieders al dan niet verborgen talenten naar boven. Leerzaam én leuk!

kaartje voor de escape room limburg reserveren
2-6 personen

Meerdere groepen kunnen gelijktijdig starten. Deze city games geven je een inzicht in de verborgen geschiedenis van Valkenburg op een uitdagende brain krakende manier.

max. 18 personen

Ontdek de verscholen mythen en saga van het mooie Valkenburg. Een van onze gidsen neemt jullie mee op een stadswandeling door de straten van de Geulstad….

Grote groepen

Op dit moment beschikken we over drie grote escape rooms met een capaciteit van max. 6 personen, en 1 kleintje (2 personen) waarmee we per 1,5 uur een indoor capaciteit hebben van 20 personen.

Door combinaties en arrangementen op maat kunnen we echter een totaalpakket aanbieden.  Een outdoor programma met Mystery City walks of andere city games van www.mysteryunlocked.nl. In samenwerking met onze partners van www.wijzijnvalkenburg.nl, kan er zelfs een volledig verzorgd weekend op touw worden gezet.

Wij helpen u graag het perfecte uitje op maat samen te stellen!