mysteryhouse

Algemene Voorwaarden


Reserveren
Na het betalen van je reservering via iDEAL, ontvang je een email ter bevestiging. Mocht dat niet het geval zijn, controleer dan eerst of de email in je spamfilter terecht is gekomen. Ontvang je geen email dan is de reservering niet gelukt en heb je dus ook niet gereserveerd. Met het voltooien van de reservering ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.

Annuleren
Tot 48 uur van te voren kun je annuleren, je eventuele betaling wordt dan teruggeboekt minus €10,00 boeking kosten, na 48 uur kunnen we niet meer restitueren en wordt je tijdslot in rekening gebracht. Annuleren is alleen mogelijk via ons mailadres: info@mysteryhouse.nl. In geval van een annulering van onze kant wordt het gehele bedrag binnen 3 weken teruggeboekt.

Aanvangstijd

U dient 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Indien u te laat komt is Mystery House gerechtigd speeltijd in mindering te brengen. Indien u meer dan 30 minuten te laat komt, is spelen van de Escape Room niet meer mogelijk; restitutie van het betaalde bedrag is niet aan de orde.

Alcohol of andere drugs
Het is niet toegestaan onder invloed van alcohol of andere drugs de escape room te spelen. Wij mogen te allen tijde iemand weigeren als het vermoeden bestaat van gebruik of ingrijpen en het spel stoppen. Betalingen worden niet gerestitueerd.

Geheimhouding
Door het betreden van de escape room, behoort u tot het selecte genootschap die bekend is met de geheimen van deze kamer. Daag anderen vooral uit het spel sneller op te lossen dan u, geef hen geen voorkennis om u te ‘verslaan’.

Leeftijd
Kinderen vanaf 12 jaar mogen alleen spelen onder begeleiding van volwassenen. Het spel is niet geschikt voor kinderfeestjes.

Risico
Het spel is in principe ongevaarlijk en kan door iedereen gespeeld worden, maar het deelnemen is ten aller tijden op eigen risico! Alle spullen die u meeneemt zijn ook voor eigen risico, Mystery House Valkenburg stelt zich niet aansprakelijk bij beschadiging of verlies van uw eigendommen.