Ben je op zoek naar een spannende, avontuurlijke en uitdagende ervaring waar je team zal moeten samenwerken om te slagen? Voor een teamuitje in Limburg ben je aan het juiste adres bij Mystery House! Bij Mystery House bieden we een reeks escape rooms, twee outdoor escape rooms en een city game die perfect zijn voor teambuilding of gewoon een dag vol avontuur en plezier.

Mystery City Walk

Laat je betoveren door de mysterieuze geheimen die Valkenburg te bieden heeft tijdens een stadswandeling vol uitdagingen, raadsels en onthullingen. Een geheimzinnige gids zal je door de leukste straatjes in Valkenburg leiden en je meenemen op een fascinerend avontuur. Je zult niet alleen Valkenburg beter leren kennen, maar ook je teamgenoten op een compleet nieuwe manier. Dit avontuur is beschikbaar voor groepen tot 18 personen en is de perfecte keuze voor een van de meest onvergetelijke teamuitjes in Limburg. 

 

Groepsactiviteiten Limburg; Vriendengroep in actie bij outdoor escape room Mystery City Walk met Mystery House Valkenburg

TIP: DEZE CITY GAME MAG OOK WEL WORDEN BESTEMPELD ALS EEN VAN DE LEUKSTE TEAMUITJES IN LIMBURG!

Teamuitjes Limburg, een leuke activiteit in Valkenburg is deze escape room

De ultieme escape room avonturen

Betreedt onze escape rooms en stap rechtstreeks als acteur in een filmverhaal. Van een meedogenloze seriemoordenaar met jarenlange geheimen tot de avonturen van de eerste vrouwelijke ontdekkingsreiziger, elke kamer biedt een andere meeslepende ervaring. Een teamuitje bij Mystery House gaat verder dan simpel entertainment. Alleen door nauw samen te werken, kun je de verborgen aanwijzingen in de kamer vinden en uiteindelijk samen ontsnappen. Onze escape rooms bevorderen teambuilding en brengen de teamgeest tot grote hoogten. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Ontdek bij Mystery House de mogelijkheden voor een op maat gemaakt teamuitje in Limburg.

hints zoeken outdoor escape room mystery walk door valkenburg, een unieke teambuilding in Zuid-Limburg
Teamuitjes Limburg en leuke activiteit in Valkenburg

Het leerzaamste teamuitje in Limburg

Naast de spanning en het plezier, bieden onze mogelijkheden ook leermomenten. Het oplossen van raadsels en puzzels vereist creativiteit en denkvermogen. Tijdens het uitje zul je merken dat jouw team nieuwe vaardigheden ontwikkelt terwijl het plezier er van af spat! 

Klaar om het meest onvergetelijke teamuitje in Limburg te beleven? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om je reservering te maken! 

Frank Peters
Frank Peters
Lees verder
We zijn hier voor een team building uitje geweest van Spartner Software en we hebben een fantastische tijd gehad in deze oude bioscoop. De medewerkers waren erg goed in het zetten van de juiste toon. De kamers waren erg uitdagend en vol uitstekende puzzels. Ook leuk was de originele Pong Atari waar we nog even mee hebben kunnen spelen.
Annika B
Annika B
Lees verder
Wat een gave ervaring! Het was even zoeken naar de ingang, maar eenmaal bovenaan de trappen werden we met z’n 6en warm welkom geheten door de gastheer en -vrouw. De kamer was bijzonder ingericht en de opdrachten super in elkaar gezet. De uitleg was geweldig, oog voor veiligheid en theatrale Kwinkslag. Spullen die je meeneemt zoals een tas kunnen veilig opgeborgen worden. Voor ons een top team-uitje!
@mopke29
Lees verder
Geweldig team uitje, verdeeld over 2 groepen. Mooie ervaring, en ontspannen denkwerk. Je bevind je terug in de tijd en leert elkaar op mysterieuze wijzen goed kennen. Ga er niet veel over zeggen maar een dikke aanrader om te doen.
Vorige
Volgende
Personeelsuitje voorbeeld
Teamuitjes Limburg