Welkom bij Mystery House, dé bestemming voor onvergetelijke activiteiten in Valkenburg! Ben je op zoek naar spannende en unieke activiteiten in deze prachtige stad? Ontdek op deze pagina onze top 3 activiteiten in Valkenburg die gegarandeerd zorgen voor opwinding, plezier en teambuilding!

Indoor activiteit in Valkenburg

1. Escape rooms

Test je denkvermogen en samenwerking met onze diverse escape rooms in Limburg. Kies uit verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden, en laat je hersenen kraken terwijl je samen met je team op zoek gaat naar verborgen aanwijzingen. Lukt het jullie om de puzzels op te lossen en te ontsnappen binnen de tijdslimiet? Een geweldige activiteit voor vrienden, families en collega’s!

Outdoor activiteiten in Valkenburg

2. Mystery City Walk

Verken Valkenburg op een unieke manier met onze Mystery City Walk. Een interactieve stadswandeling door Valkenburg waar geschiedenis en mysterie samenkomen. Volg de aanwijzingen, los puzzels op en laat je leiden door de betoverende straten van Valkenburg. Een van de leukste activiteiten in Valkenburg voor liefhebbers van cultuur, geschiedenis en gezelligheid. 

TIP: Leuk voor een teamuitje in Limburg!

3. Outdoor Escape room

Neem de spanning mee naar buiten met onze outdoor escape rooms.

Pieters geheim

Verborgen in de pittoreske straatjes van Valkenburg liggen de antwoorden verspreid. Pieters geheim is het intrigerende stadsspel gebaseerd op het verleden van de bokkenrijders, een beruchte roversbende die ooit de bossen rondom Valkenburg onveilig maakte. Ontdek meer over deze outdoor escape room hieronder!

Mystery Unlocked

Alle avonturen bij Mystery Unlocked zijn gebaseerd op waargebeurde feiten en mysterieuze mythes. Werk samen met je team en los de puzzels op binnen de tijd. Een unieke activiteit in Valkenburg waar avontuur en teambuilding samenkomen!

Een sfeerimpressie van een van de escape rooms in limburg

Tot snel!

Wacht niet langer en boek een van deze leuke activiteiten in Valkenburg! Spanning, teamwork en plezier wachten op jou en je team! Neem hieronder contact op voor meer informatie!

Teamuitjes Limburg en leuke activiteit in Valkenburg