Ben jij opzoek naar een spannende escape room in Limburg? Bij ons kun je even ontsnappen aan de realiteit! Wist jij bijvoorbeeld al dat elke escape room van Mystery House gebaseerd is op een films? Lees hieronder de enerverende verhalen over de verschillende escape rooms. Lukt het jou om het raadsel op te lossen onderaan deze pagina?

Filmverhalen van de spannendste escape room in Limburg

Mystery House ligt gevestigd in de oude bioscoop van Valkenburg. De oude films zijn als vloek achtergebleven op deze locatie. Elke escape room is gebaseerd op een filmverhaal. Van een vrouwelijke ontdekkingsreizigster tot een seriemoordenaar en de tweede wereldoorlog. Je kan het zo avontuurlijk niet verzinnen. Werk goed samen of challenge zelfs jouw familie, vrienden of collega’s voor een escape room in Zuid-Limburg! Word jij de acteur van een van deze films? Reserveer dan nu!

Stadsspel

Mystery House biedt 5 spannende escape rooms, maar daarnaast ook de mogelijkheid om een stadsspel te spelen genaamd Pieters Geheim. Het stadsspel is gebaseerd op het verleden van de Bokkenrijders, want dit is een roversbende die in het verleden actief waren in onder andere Valkenburg. Deze outdoor escape room in Limburg is uitermate geschikt voor uitdagende en avontuurlijke spelers. Gedurende het spel ontdek je Valkenburg, los jij het mysterie op binnen de tijd? Reserveer nu, want dit wil je niet missen!

Wie daag jij uit voor een Escape room in Limburg?

Durf jij het aan om je collega’s, vrienden of familie uit te dagen voor deze bloedstollende activiteit? Een escape room biedt de perfecte uitweg om te werken aan de teambuilding in Valkenburg. Werk samen of ga de challenge aan! Benieuwd wat een escape room is? Of nog niet overtuigd? Lees dan de recensie van Hungry for Holiday!

Escape Room Limburg

Raadsel

Een man is vermoord in een escape room in Limburg. De verdachten zijn Amelia, Zodiac, Nellie en Pieter van de verschillende thema’s van de escape rooms van Mystery House. De man tekende met bloed de cijfers 26, 15, 4, 9, 1 en 3 op de muur. Wie heeft de man vermoord?

Spannende escape room in Limburg

Weet jij wie de verdachte is?

Klik op deze afbeelding en het antwoord wordt onthuld!

ZODIAC

De cijfers zijn gekoppeld aan de hand van de volgorde van de letters in het alfabet.
Dus: 26 = Z, 15 = O, 4 = D, 9 = I, 1 = A, 3 = C.
Ontdek de Zodiac Escape room!