Een sfeerimpressie van een van de escape rooms in limburg
Reserveren van escape room in mystery house

Bioscoop Valkenburg

Mystery House, en haar spannende escape rooms, zijn gevestigd in de oude bioscoop van Valkenburg. In 1987 sloot de bioscoop haar deuren en halverwege 2014 kreeg het pand een onverwachte bestemming als de perfecte plek om mysterieuze verhalen te vertellen in de vorm van een spannend spel.  Wat Mystery House uniek maakt, is dat niet alleen de escape rooms, maar het hele pand een verhaal vertelt. Het gaat om de mysterieuze verhalen van de oude bioscoop en haar bewogen (film)geschiedenis.


Een mysterieus verleden

De merkwaardige conciërge Egidius Theodurus Lumiére heeft zijn hele leven gewijd aan ‘zijn’ bioscoop in hartje Valkenburg. Hij heeft altijd gedroomd van een baan in de bioscoop in Valkenburg. Toen de directeur in 1987 overleed, kwam er een abrupt einde aan de bioscoop en ook aan de droom van de toegewijde Egidius. Gebroken en treurig is hij achtergebleven in het pand. Spoorloos verdwenen blijkt, want niemand heeft hem ooit nog gezien.

Sfeerimpressie binnen een van de escape rooms
Een sfeerimpressie van een van de escape rooms in Valkenburg

Voor welk filmverhaal kies jij?

Bij een bioscoop mogen films natuurlijk niet ontbreken. Er zijn daarom 4 film verhalen ontwikkeld die jou en je gezelschap een mysterieuze, maar onvergetelijke activiteit laten beleven. Verzeker je nu via onderstaande link van jouw tickets!

De perfecte bioscoopdate

Samen naar de bioscoop op date night, maar dan net even anders. Je gaat namelijk wel naar de bioscoop, maar niet zoals je gewend bent om een film te kijken. Je gaat samen met je date de oude bioscoop van Valkenburg bezoeken en speelt hier een enerverend spel tegen de tijd! Namelijk een escape room. Met als absolute aanrader voor jou en je date, de escape room voor 2 personen.

Neem contact op

Los jij een van de mysteries op? Wacht dan niet langer en verzeker je nu van tickets voor een van de spannende escape rooms in Valkenburg.