Onze escape rooms

De escape rooms in Mystery House Valkenburg zijn elk gebaseerd op bestaande verfilmde Mysteries, die in deze vervloekte bioscoop achtergebleven zijn. Elke kamer heeft een eigen thema, een eigen verhaal, en… een eigen oplossing.

* Escape rooms buiten de reguliere tijden zijn aan te vragen via onze mail info@mysteryhouse.nl (minimaal 2 kamers)

Voorbeeld van een atribuut in de escape room

ONZE Escape rooms

Mystery House is gevestigd in de oude bioscoop van het pittoreske Valkenburg. De escape rooms in het Mystery House Valkenburg zijn elk gebaseerd op oude films, die als vloek in de bioscoop achtergebleven zijn.

Elke kamer heeft een eigen thema, een eigen verhaal,
en… een eigen oplossing.

Een beleving waar je het nog lang over zullen hebben, want alleen door goed samen te werken en elkaars kennis optimaal te benutten kunnen jullie alle hints in de kamer vinden. Lukt het jullie om de raadsels op te lossen en de codes te kraken voordat de 60 minuten weggetikt zijn?

Moeilijkheid

Het dorp gaat ten onder aan angst… nu zijn zelfs de arme mensen bang. Uit de kerk is de Monstrans gestolen… vind deze terug en herstel het vertrouwen van de mensen uit het dorp…
2-6 personen

Moeilijkheid

The Lost Flight is gebaseerd op het verhaal van de eerste vrouwelijke ontdekkingsreizigster Amelia Earhart, die in de jaren ’30 furore maakte als de eerste vrouwelijke pilote die solo de Atlantische Ocean overvloog.

2-6 personen

Moeilijkheid

De Zodiac Killer is de codenaam van een vermoedelijk jarenlang actieve seriemoordenaar uit de jaren ’70.
Vermoedelijk, want tot op de dag van vandaag is de identiteit van de Zodiac Killer nog steeds onbekend..

2-6 personen

Moeilijkheid

Nellie Bly is het pseudoniem van de grensverleggende Amerikaanse journaliste Elizabeth Jane Cochrane. Als schrijfster nam Bly het op voor vrouwelijke arbeiders, maar werd onder druk verdrongen naar de ‘vrouwenpagina’s’.

2-6 personen

Moeilijkheid

In de ‘Master Mind’ kamer waan je je in het bezette Valkenburg tijdens de Tweede Wereldoorlog. De bioscoop is een bolwerk van Nazi’s. Als verzetsstrijder ben je opgepakt en word je vastgezet in het entree loket.

1-2 personen

Moeilijkheid

Pieters geheim is een outdoor stadsspel gebaseerd op het verleden van de Bokkenrijders. Een roversbende die vroeger actief was in o.a. Valkenburg. Deze outdoor escaperoom is geschikt vanaf 12 jaar.

3-14 personen

Direct reserveren

Escape rooms buiten de reguliere tijden zijn aan te vragen via onze mail info@mysteryhouse.nl. (minimaal 2 kamers)