Ontsnap van het werk, met hét ultieme personeelsuitje in Limburg!

Maak een ‘escape’ aan de dagelijkse bezigheid en beleef een personeelsuitje vol spanning, mysterie en vereiste teamwork. Bij Mystery House, gelegen in Valkenburg, bieden we unieke escape rooms die gebaseerd zijn op filmverhalen. Onze locatie in de oude bioscoop van Valkenburg voegt een extra vleugje nostalgie toe aan deze ervaring!

Unieke escape rooms

Onze escape rooms bieden een meeslepende en interactieve ervaring binnen het desbetreffende filmverhaal. De filmverhalen verschillen van een jarenlange seriemoordenaar tot een verhaal van de eerste vrouwelijke ontdekkingsreizigster. Waan je als de acteur binnen het filmverhaal en ontsnap uit de mysterieuze escape room. Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Stoel binnen een escape room
Een sfeerimpressie van een van de escape rooms in limburg
Groepsactiviteiten Limburg; Vriendengroep in actie bij outdoor escape room Mystery City Walk met Mystery House Valkenburg

Outdoor Mystery

Ontdek de mysteries van Valkenburg tijdens een amusante stadswandeling vol opdrachten, puzzels, vragen en weetjes. Een mysterieuze gids leidt jullie door de straten en zorgt voor een boeiend en vermakelijk stadsspel, waarbij list en bedrog een rol zullen spelen. Jullie leren niet alleen de stad beter kennen, maar ook je collega’s tijdens deze unieke city walk. Te spelen tot en met 18 personen, waardoor het uitermate geschikt is als personeelsuitje in Limburg! Neem snel contact op voor meer informatie en reserveringen, want de beschikbaarheid is beperkt!

Teambuilding

Een teamuitje bij ons is meer dan alleen entertainment. Alleen door goed samen te werken vind je de verschillende hints in de kamer en de uiteindelijke ontsnapping. Onze escape rooms vereisen nauwe samenwerking, waardoor de teamgeest binnen het team hevig zal stijgen. Het is een uitdaging die het team zal laten verbinden en de band ultiem zal versterken.

Personeelsuitje Limburg

Op zoek naar een uniek personeelsuitje in Limburg? Er zijn vele mogelijkheden, maar een escape room of stadswandeling is een onvergetelijke ervaring. Absoluut bij Mystery House! Wij begrijpen namelijk dat elk personeelsuitje uniek is. We bieden daarom opties op maat, zodat we exact aan jouw specifieke wensen en behoeften kunnen voldoen. Of je nu een kleine groep of een grote groep hebt, wij kunnen de perfecte oplossing voor je creëren.

hints zoeken outdoor escape room mystery walk door valkenburg, een unieke teambuilding in Zuid-Limburg

Neem contact op

Wij helpen je graag met het plannen van een onvergetelijk personeelsuitje in Limburg. Neem contact op via de mail info@mysteryhouse.nl of via het telefoonnummer +31 437 37 01 89 (dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 14.00 uur)!

Personeelsuitje voorbeeld