Kinderfeestje voor hem én haar

De mooie, ook wel spannende verhaaltjes van de gekke meneer zorgde voor (bewuste) chaos. Hij leidde iedereen om de tuin en ”ik… ik wist wie de spion was… mama niet!!!” Lees vooral verder over hoe jij jouw kinderfeestje creatief kan invullen!

Kinderfeestje voorbeeld in Valkenburg met Mystery house

Mystery city walk for kids

Op zoek naar een manier om het kinderfeestje van jouw stoere zoon of dochter onvergetelijk te maken? Zoek niet verder dan onze Mystery City Walk speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar!

Tijdens deze vermakelijke tocht door de straten van het centrum van het prachtige Valkenburg, zullen de deelnemers op zoek gaan naar verscholen mythen en saga’s die de stad rijk is. Maar dat is niet alles – onze mysterieuze stadsgids zorgt ervoor dat er onderling gestreden moet worden om de mystery sleutel te winnen.

Het belooft een avontuur te worden dat niet snel vergeten zal worden. Dus waar wacht je nog op? Boek nu een onvergetelijk kinderfeestje en geef je kind en zijn/haar vriendjes de kans om deze spannende ervaring te beleven! 

60 min. = max. 10 kids
90 min. = max. 12 kids (excl. begeleiders)

60 minuten of
90 minuten

Leeftijd
vanaf 10 jaar

Nederlands, Engels,
Duits

60 min.: € 115,00 t/m 10 kids*
90 min.: € 165,00 t/m 10 kids**

* vanaf 11 kinderen, € 5,00 extra p.p.
** vanaf 11 kinderen, € 7,50 extra p.p.

Let op:  verplicht één begeleider per 5 kids

Voor meer informatie over onze Kinderfeestjes en reserveringen kunt u contact opnemen met info@mysteryhouse.nl of +31 (0) 43 737 01 89 (dagelijks bereikbaar tussen 10.00-14.00 uur)

Minimaal een week van te voren reserveren