VALLEN JOU OOK VREEMDE ZAKEN OP?

Let op

13th Mystery is reeds van start, maar aanmelden kan nog steeds.

De Challenges worden op dinsdag, donderdag en zaterdag verstuurd.

Meld je je pas aan nadat een challenge is verstuurd, géén paniek.
Je ontvangt dan op de volgende ‘Challenge-Dag’ meerdere challenges tegelijk.

Dus STEL dat je pas op 10 april een ticket koopt, dan ontvang je in één keer alle challenges tegelijk.

Het gesloten dagboek

Vrijdag 13 maart 2020, 23:55 uur

De waanzin van mijn dag, wie is nog te vertrouwen? 

De wereld laat zich niet zomaar doorgronden. Er is een leger van spelers actief. Maar welke spelers? Wie zijn zij en wat is hun doel? Noemen zij zich the 13th? Waarom juist vandaag? Ben ik nog niet te laat? Kan ik het wel alleen? Allemaal vragen, lief dagboek van me, die ik niet zomaar aan een wildvreemde wil overlaten.

Na maanden onderzoek en verborgen acties die me plots gingen opvallen,
vielen vanochtend de puzzelstukjes op hun plek na het lezen van het volgende bericht:

Mijn wereld ‘draait door’, het is maar hoe je de klemtoon legt… 13 ‘organisaties’.
Natuurlijk zijn de mensen die er werken fijne mensen. Toch heb ik mijn twijfels bij 13 individuen, allen zittend in een ander gremium. Mijn vermoeden is dat zij ook betrokken zijn bij de opmars van de Bitcoin.

De roep om wereldwijde decentralisatie wordt steeds luider; maar komt deze wel van alle wereldburgers, of wil the 13th ons dat laten geloven? Waar staat het voor, voor het 13th-genootschap?

In de zoektocht naar de waarheid, zoek ik medestanders en voorvechters van het geluk. Ik ga hiervoor een oproep plaatsen, lief dagboek.

Vallen jou ook vreemde zaken op in deze bizarre coronatijd?

Ik vermoed dat hier een gezelschap achter zit dat listig, gevaarlijk en manipulatief is en geweld niet schuwt. De waarheid moet boven tafel komen. Help jij mee? Bewijs je denkvermogen, zie het als een eerste training.

Dit is slechts de eerste training.

Liefs B. B.

*NB: Deze Beker heeft de inhoud van het aantal deelnemers x €1,00

VALLEN JOU OOK VREEMDE ZAKEN OP?

‘13th’ Mystery, Gevonden bij Mystery House Valkenburg,

Steun Mystery House, maar heb vooral plezier met deze moeilijke, maar soms ook zeer eenvoudige brain challange. Wellicht roept het vragen op, het zal u zeker vertier verzorgen en ‘effe’ op een andere gedachte brengen. Succes!!!

In de zoektocht naar de waarheid, zoek ik medestanders en voorvechters van het geluk. Ik ga hiervoor een oproep plaatsen, lief dagboek.

Het “13th ticket”, kost € 13,00.

Hiermee helpt u Mystery House Valkenburg deze moeilijke entertainment tijd overleven. EN maakt u kans om de pot te winnen. €1,00 zal in de beker gedaan worden. De winnaar (na de 10-de puzzel) verdient deze beker.

9 uitdagingen

Tot 11 april kunt u dit “13th ticket” bestellen die u dan toegang geeft tot de 9 brain challanges. Tussen 24 maart en zaterdag 11 april kunt je de 9 uitdagingen oplossen.

VALLEN JOU OOK VREEMDE ZAKEN OP?