VALLEN JOU OOK VREEMDE ZAKEN OP?

Maandag 8 juni 2020, 13:13 uur

Lief dagboek,

De wereld staat in brand, overal zijn protesten. De 1,5 meter afstand wordt soms wel, maar vaak ook niet, nageleefd. Protesten slaan om in plunderingen. Het is chaos troef! Opvallend is dat onze voorspellingen lijken uit te komen. We zitten op het spoor van geheim genootschap ‘The 13th’. Voorzichtigheid is ook geboden, vandaar dat wij vanuit onze basis blijven opereren. Onze uitvalsbasis blijft Mystery House Valkenburg. Naast onze goede gastheer aldaar, is het ook een fijne centrale, beschutte plek, van waaruit we redelijk ongezien te werk kunnen gaan. Ditmaal zullen we de grens over moeten, niet heel gemakkelijk in deze tijden.

Voorzichtigheid is wel geboden. Het lijkt erop dat genootschap ‘the 13th’ ons wel in de gaten heeft, maar ons niet te pakken krijgt.

Het is ons duidelijk dat tussen vreedzaam protesterende mensen ook wreedaards schuilgaan, die hun medemensen op het verkeerde been zetten. Zo zag ik heel duidelijk een volledig gecamoufleerde persoon, die de ruiten van een winkel kapotsloeg terwijl een vreedzame groep langsliep. Deze handeling werd per ongeluk gefilmd. Het mooie was dat de demonstranten juist achter de persoon aangingen i.p.v. de winkel te plunderen. De persoon verloor zijn dekmantel en werd gefilmd. Dit filmpje ging viraal. Deze ‘onoplettende’ 13th-hooligan is enkele dagen later dood in een rivier aangetroffen. Zo blijkt alweer dat ‘the 13th’ al zijn sporen probeert te wissen

Na het vinden van diverse verborgen berichten en materialen uit onze verre geschiedenis, weten we dat ‘the 13th’ een geheim genootschap is, dat al meerdere eeuwen in de schaduw van de samenleving opereert. Zij proberen op slinkse wijze het heersende gezag te ondermijnen. Hun doel is duidelijk: verstoring van de wereldorde, eigen belang eerst, een alles overheersende clan vormen. In mijn ogen een narcistisch ingestelde orde.

Hoe dit tegen te gaan, dat is mijn queeste! En wat houdt het Amerikaanse ‘13th Amendment’ precies in en heeft dit iets met het geheime genootschap te maken?

Via mijn informatiebronnen weet ik dat er meer medestrijders zijn. ‘The 13th’ begint slordig te worden. Ze beginnen steken te laten vallen. Het is nu tijd om te handelen. Lief dagboek, ik houd je op de hoogte van mijn strijd tegen het eeuwenoude genootschap ‘13th’.

Het is tijd om dieper op de materie in te gaan!

Liefs,

B.B.

VALLEN JOU OOK VREEMDE ZAKEN OP?

‘13th’ Mystery, Gevonden bij Mystery House Valkenburg,

Win de inhoud € (aantal deelnemers x €1,00) van de gevulde beker. Help mee om de strijd aan te gaan tegen het eeuwenoude, intelligente, geheime genootschap dat zich ‘the 13th, noemt. Bewijs je denkvermogen, zie het als een training om je eigen wereld te redden.

Het “13th ticket”, kost € 13,00.

Vind de enige juiste code (deze hoeft pas na challenge IX gestuurd te worden):

 I _ II _ III _ IV _ V _ VI _ VII _ VIII _ IX _ .

De I-ste uitdaging zal op 23 juni 2020 verschijnen.

11 juli 2020 zal je jouw laatste aanwijzingen in Challenge IX krijgen, om de enigste juiste code door te geven voor maandag 13 juli 13:13 uur.

9 uitdagingen

Alleen zij die de code volledig goed hebben, worden toegelaten tot de finale Challenge die start op dinsdag 14 juli. Deze X-de brain challenge is de meest pittige challenge, met vermoedelijk een flinke slijtageslag. Deze zal maandag 20 juli voor 13:13 uur ingeleverd moeten zijn. Mocht je de winnaar zijn, dan win je mijn vertrouwen en schenk ik je de gevulde Beker*.

* Deze Beker heeft de inhoud van het aantal deelnemers x €1,00

 NB:
Na het kopen van je ticket hoef je alleen je mailbox in de gaten te houden. Iedere dinsdag, donderdag en zaterdag zal een nieuwe Challenge gestuurd worden.
In iedere mail zitten alle vrijgegeven challenges. (dus als je je pas inschrijft op 11 juli krijgt je alle 9 challenges ineens)

VALLEN JOU OOK VREEMDE ZAKEN OP?