Groepen

Mystery House Valkenburg is de perfecte plek voor een geslaagd groepsuitje of een teambuilding activiteit. Met een spel vol spanning, uitdaging en adrenaline is het gegarandeerd een activiteit waar jullie nog lang over na zullen praten.

Teambuilding

Waarom een escape room uitermate geschikt is voor een teambuilding? Omdat jullie als team geheel op elkaar aangewezen zullen zijn. Met 3 t/m 6 personen worden jullie opgesloten in een kamer. Samen hebben jullie maar één doel: binnen een uur ontsnappen. Dit zal jullie alleen lukken door goed samen te werken, voortdurend te blijven communiceren en elkaars kennis optimaal te benutten. In de kamer vinden jullie puzzels, raadsels en onverwachte aanwijzingen die leiden naar jullie ontsnapping. Escape room is een zenuwslopend spel vol spanning en plezier, waarbij samenwerken de ‘sleutel’ tot succes is! In een kort tijdsbestek worden de natuurlijk rollen binnen de groep duidelijk en komen ieders al dan niet verborgen talenten naar boven. Leerzaam én leuk!

Grote groepen

Op dit moment beschikken we over drie escape rooms met een capaciteit van max. 6 personen, waarmee we per uur een capaciteit hebben van 18 personen. Door combinaties en arrangementen op maat kunnen we echter een totaalpakket aanbieden waarmee we ook grotere groepen een geweldige ochtend, middag of avond kunnen bezorgen. Dit doen we in samenwerking met partners, maar ook door het aanbieden van onze Mystery City Walks.

Wij helpen je graag het perfecte uitje op maat samen te stellen! Neem contact op voor meer informatie.