Wat is een escape room?

Escape Room is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Je wordt als groep (3 t/m 6 personen) opgesloten in een kamer, met maar een doel: binnen één uur ontsnappen. Zodra de deur achter jullie sluit, begint te tijd te dringen. In de kamer vinden jullie puzzels, raadsels en onverwachte aanwijzingen die de sleutel zijn tot jullie ontsnapping. Een zenuwslopend spel vol spanning en plezier, waarbij het optimaal benutten van elkaars kennis en goed samenwerken de ‘sleutel’ tot succes is!

De Escape Rooms in het Mystery House zijn elk gebaseerd op oude films, die als vloek in de bioscoop achtergebleven zijn. Elke kamer heeft een eigen thema, een eigen verhaal, en… een eigen oplossing.

Escape rooms zijn het perfecte uitje met vrienden of familie, maar zijn ook uitermate geschikt als groepsactiviteit. Lees hier meer over onze mogelijkheden voor grote groepen en teambuilding. Meer vragen? Check de veelgestelde vragen of neem contact op!

NIEUW: Asylum Revealed: een escape room voor 3 t/m 6 personen!

Al onze Escape Rooms zijn voorzien van airconditioning!

Onze Escape Rooms:

thelostflight

The Lost Flight

The Lost Flight is gebaseerd op het verhaal van de eerste vrouwelijke ontdekkingsreizigster Amelia Earhart, die in de jaren ’30 furore maakte als de eerste vrouwelijke pilote die solo de Atlantische Ocean overvloog.

thezodiacletter

The Zodiac Letter

De Zodiac Killer is de codenaam van een vermoedelijk jarenlang actieve seriemoordenaar uit de jaren ’70. Vermoedelijk, want tot op de dag van vandaag is de identiteit van de Zodiac Killer nog steeds onbekend..

themastermind

Master Mind

In de ‘Master Mind’ kamer waan je je in het bezette Valkenburg tijdens de Tweede Wereldoorlog. De bioscoop is een bolwerk van Nazi’s. Als verzetsstrijder ben je opgepakt en wordt je vastgezet in het entree loket.

Asylum Revealed

Nellie Bly is het pseudoniem van de grensverleggende Amerikaanse journaliste Elizabeth Jane Cochrane. Als schrijfster nam Bly het graag op voor vrouwelijke arbeiders.